• Inschrijven!!

  Bekijk onze wedstrijden en schrijf je onmiddellijk in

  All Posts
  ×
  ×
  Privacy Policy
  PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT
  EXCA O.W.E. VZW kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van EXCA O.W.E. VZW , en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan EXCA O.W.E. VZW verstrekt. EXCA O.W.E. VZW kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
  -	Uw voor- en achternaam
  -	Uw adresgegevens
  -	Uw telefoonnummer
  -	Uw e-mailadres
  -	Uw IP-adres
  WAAROM EXCA O.W.E. VZW GEGEVENS NODIG HEEFT
  EXCA O.W.E. VZW verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.
  Daarnaast kan EXCA O.W.E. VZW uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.
  HOE LANG EXCA O.W.E. VZW GEGEVENS BEWAART
  EXCA O.W.E. VZW bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.
  DELEN MET ANDEREN
  EXCA O.W.E. VZW verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
   IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK
  Op de website van EXCA O.W.E. VZW worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. EXCA O.W.E. VZW gebruikt deze informatie om de werking van de website
  te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.
  GOOGLE ANALYTICS
  EXCA O.W.E. VZW maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van EXCA O.W.E. VZW bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.
  
  De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.
  Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan EXCA O.W.E. VZW te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.
  Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken.
  EXCA O.W.E. VZW heeft hier geen invloed op.
  EXCA O.W.E. VZW heeft Google geen toestemming gegeven om via EXCA O.W.E. VZW verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.
  GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN
  U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar cleaning-services.sd@telenet.be. EXCA O.W.E. VZW zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.
   BEVEILIGEN
  EXCA O.W.E. VZW neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van EXCA O.W.E. VZW maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.
  Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door EXCA O.W.E. VZW verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met EXCA O.W.E. VZW op via
  exca.owe@gmail.com www.excaowe.com is een website van EXCA O.W.E. VZW . EXCA O.W.E. VZW is als volgt te bereiken:
  Postadres/Vestigingsadres Engstraat 100 bus ECR, 2340 Vlimmeren
  Telefoon: 0475 58 55 66
  BTW nummer: BE0689609622
  E-mailadres: exca.owe@gmail.com